Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدابراهیم رئیسی سال گذشته در جریان رقابت های انتخابات ریاست جمهوری وعده کرد که دولت او معیشت مردم ایران را در قالب خنثی‌سازی تحریم ها و لغو تحریم‌ها بهبود می‌بخشد اما پس از یکسال ریاست جمهوری می‌گوید «مردم رسماً اعلام می‌کنند می توان با مقاومت، تحریم را بی اثر کرد. وظیفه داریم به خواست مردم، ایستادگی مقابل نظام سلطه را در دستور کار قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» حال این سئوال پیش می آید که آیا رئیس جمهور درباره نحوه حل تحریم‌ها تغییر موضع داده است؟

علی صوفی درباره راهکار جدید رئیس‌جمهور برای بی‌اثر کردن تحریم‌ها گفت: این یک تغییر موضع نسبت به گذشته محسوب می شود، علتش این است که روسیه بعد از حمله به اوکراین مشمول تحریم های سنگین شد و وجه اشتراکی با ما پیدا کرد. در واقع ما درباره تحریم ها یک رفیق که داشتیم و حالا یک رفیق ما هم به همین وضع دچار شد.

وی سخنان اخیر سیدابراهیم رئیسی درباره بی اثرسازی تحریم ها را یک نوع همدلی و همراهی با روسیه خواند و افزود: آقای پوتین یک سفری به ایران داشت و بعد آقای رئیسی چنین اظهاراتی کرد، معنای حرفش هم این است که « مثل روسیه که در مقابل تحریم ها مقاومت می کند و مذاکره ای هم در کارش نیست، ما نیز از مذاکره گذشتیم و همان مقاومت را در پیش می گیریم».

بیشتر بخوانید: ولایتی مشاور رهبری : عقل چه می‌گوید؟ به سمت غرب برویم که همواره دشمنی کرده یا روسیه که تا توانسته کمک کرده؟ برای نخستین بار رخ می دهد / حضور ناوهای جنگی ایران در رژه نیروی دریایی روسیه تکرار انکار واقعیات دولت رئیسی/ مردم بهتر یا بدتر شدن معیشت را می دانند + جدول

این فعال سیاسی یادآور شد: در واقع می خواهند از نظر روانی ایران را در کنار روسیه قرار دهند و فکر می کنند با این کار مردم ایران هم از نظر روانی تحریم ها را راحت تر می پذیرند چون می گویند «الان فقط ما نیستیم که تحت تحریم هستیم و روسیه هم در چنین وضعیتی قرار دارد.» بنابراین آرامش پیدا می کنند.

وی ادامه داد: این حرف رئیس جمهور که گفت «رسما مردم اعلام کردند می توان با مقاومت، تحریم را بی اثر کرد»، بفرمایند کجا مردم این موضع را اعلام کردند؟ آیا اساسا همان خودی های شان در جایی چنین موضعی را اعلام کردند؟ آیا نظرسنجی کردند؟ در حالیکه مردم دارند جلز و ولز می کنند برای اعتراض به خیابان می آیند و هر روز هم مشخص است وضعیت قیمت ها، تورم و بیکاری بدتر می شود که بهتر نمی شود، همه شاخص های اقتصادی منفی است و فقط مردم در این میان تحت فشار هستند بیان این حرف اصلا مبنا ندارد.

این تحلیلگر مسائل سیاسی اظهار کرد: دقیقا الان دولت دست در جیب مردم کرده است. اینکه دولت می گوید «باید تکیه ما به داخل باشد» معنایش این است که چون نمی گذارند نفت بفروشیم بنابراین درآمد نفتی نخواهیم داشت و کسری درآمد دولت را از افزایش مالیات، تورم و گرانی تأمین می کنیم. این آقایان آنقدر دارند در این ناکارآمدی خودشان دست و پا می زنند که به چنین حرف های بی مبنایی متوسل می شوند.

۲۱۲۱۷

کد خبر 1657293

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: اصلاح طلبان تحریم مذاکرات وین تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۹۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم

سیدمحمدرضا میرتاج الدینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس پیرامون اهمیت دیپلماسی فعال انرژی ایران در دولت سیزدهم که منجر به توسعه تجارت انرژی ایران شد؛ افزود: یکی از مهم ترین بخش های دولت که اقدامات مهمی در جهت رفع تحریم ها و خنثی کردن اثرات آن بر اقتصاد ایران داشته است؛ صنعت نفت و گاز بوده است. به پشتوانه این رویکرد کلیدی دولت سیزدهم در زمینه بازطراحی تجارت انرژی ایران، امروز توانستیم که مسیر خنثی سازی تحریم ها را پیش ببریم و نفت خام و گاز طبیعی بیشتری به فروش برسانیم و در این زمینه توانستیم به سطح خوبی از تولید و صادرات نفت خام برسیم و رکوردهای قبلی در زمان تحریم ها نیز بشکنیم و به نوعی رکوردشکنی تاریخی نیز داشته باشیم.

به گفته عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس سیاست هایی همچون تولید بار اول و تمرکز توسعه زنجیره ارزش محصولات صنعت نفت از سیاست های اصلی و درستی است که توسط دولت سیزدهم در زنجیره ارزش نفت و گاز به اجرا گذاشته شد. این اقدام علاوه بر اینکه توانست زمینه ساز صادرات خدمات فنی و مهندسی ایرانی به ونزوئلا شود و سهامداری ایران در پالایشگاه های فراسرزمینی را به سرانجام برساند؛ در زمینه نیاز به واردات تجهیزات راهبردی صنعت نفت و گاز ایران نیز کمک چشم گیری کرد و از همین رو علاوه بر کاهش ارزبری از محل رشد صادرات نفت خام ایران به ارزآوری بیشتر برای کشور منجر شد و وابستگی ما را به دیگران کاهش داد. از سوی دیگر، تمرکز بر توسعه و تکمیل زنجیره ارزش نفت و گاز کشور، منجر به تولید محصولات نهایی با ارزش افزوده بالاتر و اشتغال آفرینی برای متخصصان کشور خواهد شد که از اهمیت اساسی برخوردار است.

میرتاج الدینی گفت: در حال حاضر، در بسیاری از زمینه ها مواد اولیه را صادر می کنیم. در حالی که مجبوریم محصولات نهایی ساخته شده از همین مواد اولیه را با قیمت بالایی به کشور وارد کنیم. این شرایط به ضرر کشور است و دولت را از درآمدهای ارزی محروم می کند. اعمال سیاست هایی مانند در نظر گرفتن معافیت های مالیاتی هدفمند از صنایعی که در حوزه تولید محصولات نهایی فعالیت می کنند، می تواند در راستای توسعه زنجیره ارزش محصولات اثرگذار باشد.

میرتاج الدینی تأکید کرد: هدف از تحریم صنایع نفت و گاز کشور این بود که اقتصاد کشور فلج شود. اما با سیاست گذاری های صحیح و اتکا به خود توانستیم به خنثی سازی تحریم ها بپردازیم. در نهایت این سیاست گذاری های درست ما را به رکوردزنی در فروش نفت خام کشور رساند. به نحوی که رشد اقتصادی 5.4 درصدی را تجربه کردیم و فروش نفت کشور را تا حد زیادی به رکورد سال های قبل از تحریم نزدیک کردیم.

دیگر خبرها

  • جان جیمز یوبل، فعال ضدصهیونیسم در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت
  • جان جیمز یوبل فعال ضدصهیونیسم آمریکایی در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت
  • مهاجری، فعال سیاسی اصولگرا: بعضی از وزرای رئیسی پشیمانند، برای پایان دولت لحظه‌شماری می‌کنند!
  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • حمایت جهانی از فلسطین طوفان الاقصی دوم است/ اسرائیل بازنده اصلی
  • اژ‌ه‌ای: چرا باید فعال اقتصادی را ممنوع الخروج کنیم؟
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • اژ‌ه‌ای: چرا باید فعال اقتصادی ‌را ممنوع‌الخروج کنیم؟!
  • مشت آهنین علیه خیزش دانشگاهیان آمریکا اثرگذار نیست/ فعال شدن بسیج دانشجویی این بار در ایالات متحده